SuiTABLE POS ile Kafe ve Restoran Deneyiminizi Yeniden Keşfedin

05.01.2024

SuiTABLE POS

SuiTABLE POS, kafe ve restoranlar için pos yazılımını sağlarken, potansiyel müşterileri de kafe ve restoranlarla buluşturmak için mobil uygulama sunan komple bir çözümdür.

SuiTABLE POS® çevredeki üye restoranların ve kafelerin özelliklerinin yanı sıra anlık doluluk durumunu gösteren eşsiz bir uygulamadır.

SuiTABLE POS® kazan-kazan modeli ve güncel teknolojileri sayesinde müşteriler, işletmeler ve çözüm ortakları arasında kârlı bir bağlantı sunar.

SuiTABLE POS® müşteriler ve işletmeler arasındaki arz-talep ilişkisinin doğru yönetilmesiyle zamanın, enerjinin ve iş gücünün verimli kullanılmasını sağlar.

Restoran ve kafelerdeki masa sayısı gibi değişmeyen ya da müşteri veya doluluk oranı gibi anlık değişen bilgiler SuiTABLE POS® sisteminde entegre olarak çalışan Suitable POS yazılımı ve Suitable mobil uygulaması aracılığıyla SuiTABLE POS® Bulut Sisteminde işlenerek bireysel kullanıcılara iletilir.

SuiTABLE POS® kullanıcıların demografik özellikleri ve tercihlerine en uygun kafe veya restoran önerileri üretir; gerektiğinde benzer nitelikteki alternatif kafe veya restoran önerileri sunar.

SuiTABLE POS® önerilen en uygun kafe veya restorana ilişkin anlık ulaşım ve alan yoğunluğu durumları hakkında kullanıcıya gerçek zamanlı bilgi sağlar.

SuiTABLE POS® müşteri memnuniyetini artırırken, hizmet kaynak kullanım talebinin bölgesel olarak dengeli dağılımını sağlar.

SuiTABLE POS® restoran ve kafeler ile bireysel müşteri arasında köprü kuran bir projedir.

SuiTABLE POS® üye işletmelere ait onlarca farklı bilgiyi (Masa sayısı ve doluluk oranı, menü, işletmeye olan uzaklık, hizmet türü, tesis olanakları, kampanyalar vb.) kullanıcılar ile anlık ve ücretsiz olarak paylaşabilir.

SuiTABLE POS® kullanıcı ve işletme odaklı çalışarak kullanıcılarına en uygun işletme seçeneklerini alternatifleri ile birlikte sunabilir.

SuiTABLE POS® yapay zekâ altyapısı sayesinde tam kapasite kullanımda olan bir işletmenin müsait olacağı zamanı tahmin edebilir; işletme müsait olduğunda kullanıcıya bildirim gönderebilir.

Suitable mobil uygulama kullanan potansiyel müşteriler ile buluşmak için Suitable POS kullanın!